Post thumbnail

Den 16. december 2018 holdt vi Åben Hus hos eSport Vestbjerg i klublokalerne på Niels Lyhnesvej.

Efter en lidt langsom start på dagen, der vist nok kunne tilskrives, at det var 3. Søndag i Advent, hvor mange var liiiidt sene til at komme ud af fjerene 😴, var der dagen igennem fuldt blus på alle maskinerne. Masser af spilleglade børn og masser af spørgelystne forældre. Skønt! 🎉

Stor tak til forældre, børn, frivillige og ikke mindst sponsorer, der gør det muligt med en lokal eSport klub. 💪🏻💪🏻💪🏻 Tak til bl.a. Lions Club Hammer Bakker, der også lige kiggede forbi til Åben Hus arrangementet og kunne se, hvordan deres donation giver nytte i klubben.

Vær sikker på du følger vores Facebook-side, hvor vi de næste par uger kommer til at dele en masse information om den kommende sæson – eks. omkring holdinddelinger, specielle arrangementer m.v.

Der vil også komme mere information om, hvad det rent faktisk er, vi laver på klubaftenerne. 😊

Mange tak for en god dag – og rigtig glædelig jul.

Vi ses i det nye år! 🤩💫